Продавець « НСС» найди свое с улыбкой розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
424 відгуків
Коптильня туристична модель 250
  • Коптильня туристична модель 250, фото 2
  • Коптильня туристична модель 250, фото 3
  • Коптильня туристична модель 250, фото 4
  • Коптильня туристична модель 250, фото 5

Коптильня туристична модель 250

2 200 

  • Немає в наявності
+380 (50) 687-56-19
  • +380 (93) 559-28-81
  • +380 (97) 325-99-68
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Коптильня туристична модель 250Коптильня туристична модель 250
2 200 
Немає в наявності
+380 (50) 687-56-19
  • +380 (93) 559-28-81
  • +380 (97) 325-99-68
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Коптильня призначена для гарячого копчення або запікання продуктів у похідних умовах. Усі деталі виготовлені з високоякісної неіржавкої сталі

Форма коптильні дуже удобна для перенесення (в комплект входить чохол), чим вигідно відрізняється від аналогів.

Розміри тубуса: Ø 25 см довжина 46 см.  Розмір піддона: 24 см х 45 см. Висота ніжок: 8 см. Обсяг: 30 л. Вага з чохлом і стружкою: 4,6 кг.

У комплекті:

1. Тубус коптильни;

2. Кришка тубуса;

3. Піддон;

4. Сітка для продукту;

5. Чохол для перенесення;

6. Пакет зі стружкою;

7. Інструкція.

Використання коптильні для копчення:

  1. За такого способу використання закладають на дно коптильний матеріал.
  2. Продукти для копчення (риба, м'ясо, птиця, ковбаски, сало) укладають на сітку з чистими піддоном.
  3. Копчення краще робити на вугіллі, що добре тліють, або на багатті.

Використання коптильні як духовка для запікання, розігрівання їжі:

  1. За такого способу використання коптильний матеріал не закладається.
  2. Продукти для запікання (ковзаї, картопля, яблука, перець тощо) або розігрівання (хліб, лаваш та ін.) укладають на сітку з чистими піддоном і дном.
  3. Запікання (розігрівання) краще виробляти на тлівальних вугіллі. Не на костре!

Здебільшого коптильня ставиться на вугілля багаття (ніжки в складеному положенні). Другий варіант використання — розкладаються відкидні ніжки та коптильня ставиться на багаття. Полум'я має бути помірним, щоб не досягала верхньої ручки. У цьому разі досягається найкращий температурний режим.

Використання піддона під час копчення — обов'язково!

Перед першим використанням — обов'язково просмажити виріб 25 хвилин!

 


Є три моделі коптильні туристичної:

Модель

Діаметр

см

Довжина,

см

Піддон,

см

Висота ніжок,

см

Об'єм,

л

Вага з чохлом-стружкою,

кг

Ціна,

грн

180 18 42 17х41 8 9 2,6 1000
200 20 42 19х41 8 21 3,6 1300
250 25 46 24х45 8 30 4,6 1500

 

Основні
Країна виробникУкраїна
Джерело димуТирса
Джерело теплаВідкритий вогонь
Кількість рівнів коптильні2
КонструкціяЦілісна
МатеріалНержавіюча сталь
Разове завантаження коптильніДо 5 (кг)
Тип коптильніДеревна
Товщина матеріалу8 мм
ФормаЦиліндрична
  • Ціна: 2 200 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner