Продавець « НСС» найди свое с улыбкой розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
426 відгуків
Піддон для пастили суцільною до електросушарок побутовим Grunhelm
  • Піддон для пастили суцільною до електросушарок побутовим Grunhelm, фото 2
  • Піддон для пастили суцільною до електросушарок побутовим Grunhelm, фото 3
  • Піддон для пастили суцільною до електросушарок побутовим Grunhelm, фото 4

Піддон для пастили суцільною до електросушарок побутовим Grunhelm

180 

  • В наявності
+380 (50) 687-56-19
  • +380 (93) 559-28-81
  • +380 (97) 325-99-68
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Піддон для пастили суцільною до електросушарок побутовим GrunhelmПіддон для пастили суцільною до електросушарок побутовим Grunhelm
180 
В наявності
+380 (50) 687-56-19
  • +380 (93) 559-28-81
  • +380 (97) 325-99-68
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Дод. піддон для приготування пастили до електросушарки Grunhelm. Габарити виробу, мм (Ш х Г х В) 310, висота — 9 мм, внутрішній  70 мм. Виготовлений із харчового поліпропілену.

  • Загальний об'єм — 550 мл
  • Корисний об'єм — 300 мл

 

Колір прозорий 

Виробник — Україна.

Пастила

Пастилу можна готувати з підсолодженого (цукором або медом) або не підсолодженого (на Ваш смак), вареного або не вареного фруктового, ягідного або овочевого пюре. Пастила, приготована з пюре протертого в міксері, рівніша; тоді як приготоване вручну пюре має  товстіші шматочки, і пастила сушатиметься довше. З великих протертих продуктів виходить товстіша пащі. Пюре з бананів і ківі краще готувати в міксері. Перетирати вручну можна тільки ягоди.

Пастилу можна готувати з додаванням горіхів, йогурту або згущенки, цілющих трав, пропарених круп і меду. Можна готувати батончики «мюслі» з додаванням вівсяних і інших пластівців.

Додавати насіння і горіхи потрібно обережно. Сирі — начебто не дуже смачно, розмелені — швидко окиснюються і можуть псувати смак, а смажені зазвичай перебивають, поглинають аромат фруктів. Тут потрібен досвід. Пробуйте та експериментуйте маленькими порціями.

Щоб приготувати пастилу з овочів або швидко окисних фруктів (яблука, абрикоси, персики та ін.),  , їх спочатку краще запекти, остудити й зі печених продуктів приготувати пюре. Або приготувати пюре та довести його до кипіння, остудити та готувати пастилу. Фрукти й овочі зі щільною шкіркою краще очистити від шкірки.

 

УВАГА: підвищена вологість продуктів (наявність великої кількості соку в пюре) збільшує час сушіння пастили.

 
 

Фотогалереї — Приготування пастили

До всіх світлин
  • Шаг 1: готовим ягодное пюреКрок 1: готовий ягідний пюре
  • Шаг 2: добавляем по вкусу сахарКрок2: досягаємо смаку цукор
  • Шаг 3: смазываем лоток для пастилы растительным масломКрок 3: змащує лоток для пастили олією е Шаг 4: равномерно распределяем масло по поверхности лоткаКрок 4: рівномірно розподіляємо олію поверхнею лотка
  • Шаг 5: аккуратно выкладываем ягодное пюре на смазанный маслом лотокКрок 5: акуратно викладаємо ягідне пюре на змащений олією лоток 
  • Шаг 6: равномерно распределяем пюре на лоткеКрок 6: рівномірно розподіляємо пюре на лотку
  • Шаг 7: последовательно наполняем ягодным пюре все имеющиеся лоткиКрок 7: послідовно наповнюємо ягідним пюре всі наявні лотки 
  • Шаг 8: закрываем электросушилку крышкойКрок 8: закриваємо електросушарку кришкою
  • Шаг 9: устанавливаем режим сушки (для пастилы режим 3)Крок 9: встановлюємо режим сушіння (для пастили режим 3)
  • Шаг 10: включаем электросушилкуКрок 10: вмикаємо електросушарку
  • Шаг 11: аккуратно сворачиваем готовую пастилу в рулонКрок 11 акуратно згортаємо готову пастилу в рулон
  • Сворачиваем пастилу
  • Згортаємо пащілу
Основні атрибути
Вид запчастиниПіддон
ВиробникУкраїна ТД
СтанНовий
  • Ціна: 180 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner