Соковарка Maestro, виготовлена з неіржавкої сталі, призначена для приготування натуральних плодових і ягідних соків у домашніх умовах.
Любите свіжі соки — тоді Вам неодмінно вдома стане в пригоді соковарка, купити яку набагато економніше й ефективніше, ніж витрачати гроші на соки з супермаркетів. До того ж зробивши сік своїми руками Вам не доведеться сумніватися в його натуральності.
Соковарка Maestroвиготовлена з неіржавкої сталі, призначена для приготування натуральних плодових і ягідних соків у домашніх умовах.
Опис:
Набір складається з 4 частин:
1. Нижня каструля — ємність для води. Унікальна технологія «трійного» дна дає змогу рівномірно розподіляти та неабияк довше зберігати тепло, забезпечує швидше приготування соку, дає змогу зберегти його натуральний смак.
2. Каструля з трубкою — прийомна ємність для продукту, що виробляється з відвідною трубкою для зливання готового соку. У центрі цієї частини міститься патрубок, яким пара з нижньої частини проходить у наступну частину. Литі ручки забезпечують зручність під час експлуатації. На відвідній трубці, виготовленій із силікону, є затискач.
3. Друшляк — велика ємність із отворами в дні для стікання соку в нижню ємність. У центрі цієї частини також є патрубок, по якому пара з нижньої частини потрапляє на вихідний продукт.
4. Прозора кришка, виготовлена з термостійкого скла, з отвором для випуску пари, дає змогу стежити за процесом приготування,
Розміри:
-дуршлаг 2,4 л.
-каструля з трубкою 8 л.
-нижня каструля 4,5 л.
Соковарка підходить для всіх типів плит і придатна для миття в посудомийній машині.
Додається інструкція російською мовою.
Набір може використовуватися як пароварка!
Принцип роботи: полягає в нагріванні парою фруктів (ягід, овочів) і відділенні соку за високої температури. На вогонь ставиться каструля з водою (приблизно 3 літри). Після того як вода закипить, на неї зверху встановлюється місткість для збирання соку, забезпечена спеціальною трубкою для зливання рідини із затискачем. Поверх цієї ємності ставиться друшляк із дрібно нарізаними плодами. Там же може бути доданий і цукор. Зверху конструкція накривається кришкою. У процесі приготування плоди віддають сік у сокоприймач.
На приготування соку піде від 40 хвилин до години залежно від фруктів (ягід, овочів) і ступеня їх зрілості. Стежити треба лише за тим, щоб із каструлі не википіла вода. Отриманий сік матиме всі корисні властивості, наявні у свіжих фруктах. М'якоть фруктів (ягід, овочів), яка залишається після приготування напою — основа для приготування десертів, як-от повидло, пастила, желе та мармелад.
Основні атрибути | |
---|---|
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Матеріал кришки | Скло |
Матеріал ручок | Нержавіюча сталь |
Полірування матеріалу | Матова/дзеркальна |
Тип дна | Багатошарове |
Товщина стінок посуду | 0.8 мм |
Додаткові характеристики | |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
- Ціна: 1 850 ₴