Продавець « НСС» найди свое с улыбкой розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
426 відгуків
Піддон для пастили суцільний до электросушаркам побутовим діаметр 290мм

Піддон для пастили суцільний до электросушаркам побутовим діаметр 290мм

180 

  • В наявності
+380 (50) 687-56-19
  • +380 (93) 559-28-81
  • +380 (97) 325-99-68
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Піддон для пастили суцільний до электросушаркам побутовим діаметр 290ммПіддон для пастили суцільний до электросушаркам побутовим діаметр 290мм
180 
В наявності
+380 (50) 687-56-19
  • +380 (93) 559-28-81
  • +380 (97) 325-99-68
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Доп. піддон для приготування пастили до електросушарки діаметром до 290мм.Габарити виробу, мм (Ш х Г х В):, ∅290, висота -9 мм. внутрішній ∅70мм. Вироблений харчового поліпропілену

Колір - прозорий.

Виробник - Україна

Пастила

Пастилу можна готувати з підсолодженого (цукром або медом) або не підсолодженого (на Ваш смак), вареного або не вареного фруктового, ягідного або овочевого пюре. Пастила, приготовлена з протертого пюре в міксері, більш рівна, в той час як приготоване вручну пюре має більш товсті шматочки, і пастила буде сушитися довше. З крупно протертих продуктів виходить більш товста пастила. Пюре з бананів і ківі краще готувати в міксері. Перетирати вручну можна тільки ягоди.

Пастилу можна готувати з додаванням горіхів, йогурту або згущеного молока, цілющих трав, пропарених крупів і меду. Можна готувати батончики «мюслі» з додаванням вівсяних та інших пластівців.

Додавати насіння і горіхи потрібно обережно. Сирі — начебто не дуже смачно, розмелені — швидко окислюються і можуть псувати смак, а смажені зазвичай перебивають, поглинають аромат фруктів. Тут потрібен досвід. Пробуйте і експериментуйте маленькими порціями.

Щоб приготувати пастилу з овочів або швидко окислюються фруктів (яблука, абрикоси, персики та ін), їх спочатку краще запекти, остудити і з печених продуктів приготувати пюре. Або приготувати пюре і довести його до кипіння, остудити і готувати пастилу. Фрукти і овочі з щільною шкіркою краще очистити від шкірки.

 

УВАГА: підвищена вологість продуктів (наявність великої кількості соку в пюре) збільшує час сушіння пастили.

 
 

Фотогалерея - Приготування пастили

До всіх фотографій
  • Крок 1: готуємо ягідне пюреКрок 1: готуємо ягідне пюре
  • Крок 2: додаємо за смаком цукорШаг2 : добовляем за смаком цукор
  • Крок 3: змащуємо лоток для пастили рослинним масломКрок 3: змащуємо лоток для пастили рослинним маслом е Крок 4: рівномірно розподіляємо олія по поверхні лоткаКрок 4: рівномірно розподіляємо олія по поверхні лотка
  • Крок 5: акуратно викладаємо ягідне пюре на змащений маслом лотокКрок 5: акуратно викладаємо ягідне пюре на змащений маслом лоток
  • Крок 6: рівномірно розподіляємо пюре на лоткуКрок 6: рівномірно розподіляємо пюре на лотку
  • Крок 7: послідовно наповнюємо ягідним пюре всі наявні лоткиКрок 7: послідовно наповнюємо ягідним пюре всі наявні лотки
  • Крок 8: закриваємо кришкою електросушаркиКрок 8: закриваємо кришкою електросушарки
  • Крок 9: встановлюємо режим сушіння (для пастили режим 3)Крок 9: встановлюємо режим сушіння (для пастили режим 3)
  • Крок 10: включаємо електросушаркиКрок 10: включаємо електросушарки
  • Крок 11: акуратно згортаємо готову пастилу в рулонКрок 11: акуратно згортаємо готову пастилу в рулон
  • Звертаємо пастилу
  • Звертаємо пастилу
Основні атрибути
Вид запчастиниПіддон
ВиробникУкраїна ТД
Країна виробникУкраїна
СтанНовий
  • Ціна: 180 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner