
Піддон для пастили суцільний універсальний круглий до електросушарок побутовим
180 ₴
- В наявності
- +380 (93) 559-28-81
- +380 (97) 325-99-68
Дод. піддон для приготування пастили універсальний, підходить до дюбих видів єлектросушарок. Габарити виробу, мм (Ш х Г х В): 310х9, внутрішній ∅70
Матеріал — поліпролін харчовий
Колір: прозорий
Маса виробу нетто, кг: 0.043
Габарити виробу, мм (Ш х Г х В): 310х9
Габарити паковання, мм (Ш х Г х В):310х9
Пастила
Пастилу можна готувати з підсолодженого (цукором або медом) або не підсолодженого (на Ваш смак), вареного або не вареного фруктового, ягідного або овочевого пюре. Пастила, приготована з пюре протертого в міксері, рівніша; тоді як приготоване вручну пюре має товстіші шматочки, і пастила сушатиметься довше. З великих протертих продуктів виходить товстіша пащі. Пюре з бананів і ківі краще готувати в міксері. Перетирати вручну можна тільки ягоди.
Пастилу можна готувати з додаванням горіхів, йогурту або згущенки, цілющих трав, пропарених круп і меду. Можна готувати батончики «мюслі» з додаванням вівсяних і інших пластівців.
Додавати насіння і горіхи потрібно обережно. Сирі — начебто не дуже смачно, розмелені — швидко окиснюються і можуть псувати смак, а смажені зазвичай перебивають, поглинають аромат фруктів. Тут потрібен досвід. Пробуйте та експериментуйте маленькими порціями.
Щоб приготувати пастилу з овочів або швидко окисних фруктів (яблука, абрикоси, персики та ін.), , їх спочатку краще запекти, остудити й зі печених продуктів приготувати пюре. Або приготувати пюре та довести його до кипіння, остудити та готувати пастилу. Фрукти й овочі зі щільною шкіркою краще очистити від шкірки.
УВАГА: підвищена вологість продуктів (наявність великої кількості соку в пюре) збільшує час сушіння пастили.
Фотогалереї — Приготування пастили
Крок 1: готовий ягідний пюре
Крок2: досягаємо смаку цукор
Крок 3: змащує лоток для пастили олією е
Крок 4: рівномірно розподіляємо олію поверхнею лотка
Крок 5: акуратно викладаємо ягідне пюре на змащений олією лоток
Крок 6: рівномірно розподіляємо пюре на лотку
Крок 7: послідовно наповнюємо ягідним пюре всі наявні лотки
Крок 8: закриваємо електросушарку кришкою
Крок 9: встановлюємо режим сушіння (для пастили режим 3)
Крок 10: вмикаємо електросушарку
Крок 11 акуратно згортаємо готову пастилу в рулон
- Згортаємо пащілу
Основні атрибути | |
---|---|
Вид запчастини | Піддон |
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Україна |
Стан | Новий |
- Ціна: 180 ₴