Продавець « НСС» найди свое с улыбкой розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
422 відгуків
Коптильня туристична модель 200
  • Коптильня туристична модель 200, фото 2
  • Коптильня туристична модель 200, фото 3
  • Коптильня туристична модель 200, фото 4

Коптильня туристична модель 200

1 650 

  • Немає в наявності
+380 (50) 687-56-19
  • +380 (93) 559-28-81
  • +380 (97) 325-99-68
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Коптильня туристична модель 200Коптильня туристична модель 200
1 650 
Немає в наявності
+380 (50) 687-56-19
  • +380 (93) 559-28-81
  • +380 (97) 325-99-68
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Коптильня призначена для гарячого копчення або запікання продуктів в похідних умовах. Всі деталі виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі

Форма коптильні дуже зручна для перенесення (в комплект входить чохол), чим вигідно відрізняється від аналогів.

Розміри тубуса: Ø 20 см, довжина 42 див. Розмір піддону:19см х 41см. Висота ніжок: 8 див. Об'єм: 21л. Вага з чохлом і стружкою: 3,6 кг.

В комплекті:

1. Тубус коптильні;

2. Кришка тубуса;

3. Піддон;

4. Сітка для продукту;

5. Чохол для перенесення;

6. Пакет зі стружкою;

7. Інструкція.

Використання коптильні для копчення:

  1. При такому способі використання закладають на дно коптильний матеріал.
  2. Продукти для копчення (риба, м'ясо, птиця, ковбаси, сало) укладають на сітку з чистими піддоном.
  3. Копчення краще проводити на добре тліючих вугіллях або на багатті.

Використання коптильні в якості духовки для запікання, розігрівання їжі:

  1. При такому способі використання коптильний матеріал не закладають.
  2. Продукти для запікання (ковбаски, картопля, яблука, перець тощо) або розігрівання (хліб, лаваш і ін) укладають на сітку з чистими піддоном і дном.
  3. Запікання (розігрів) краще проводити на тліючих вугіллях. Не на вогнищі!

У більшості випадків коптильня ставиться на вугілля багаття (ніжки в складеному положенні). Другий варіант використання — розкладаються відкидні ніжки і коптильня ставиться на вогнище. Полум'я повинне бути помірним, щоб не досягало верхньої ручки. В цьому випадку досягається найкращий температурний режим.

Використання піддону при копченні — обов'язково!

Перед першим використанням — обов'язково прожарити виріб 25 хвилин!

 


Існує три моделі коптильні туристичній:

Модель

Діаметр,

см

Довжина,

см

Піддон,

см

Висота ніжок,

см

Обсяг,

л

Вага з чохлом і стружкою,

кг

Ціна,

грн

180 18 42 17х41 8 9 2,6 1000
200 20 42 19х41 8 21 3,6 1300
250 25 46 24х45 8 30 4,6 1500

 

Основні
Країна виробникУкраїна
Джерело димуТирса
Джерело теплаВідкритий вогонь
Кількість рівнів коптильні1
КонструкціяЦілісна
МатеріалНержавіюча сталь
Разове завантаження коптильніДо 5 (кг)
Тип коптильніДеревна
Тип копченняГаряче
Товщина матеріалу8 мм
ФормаЦиліндрична
  • Ціна: 1 650 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner